Wat is het nut van een goed webdesign?

Uw website is dé ambassadeur van uw diensten en/of producten. Om (potentiële) klanten te overtuigen is het dus van belang een professionele uitstraling te hebben, dit alles gebeurd door een goed design te hebben voor uw website (webdesign).

Als webdesigner werk ik, samen met u, een website op maat uit. Op basis van uw input creëer ik een logische en gebruiksvriendelijke structuur en voorzie hiervoor een clean en hedendaags design, dat meteen de aandacht van de bezoeker trekt. Ten slotte vul ik die in met de juiste content, die de aandacht niet meer loslaat.

Interactie

 

Een interactieve website, 100% op maat van de klant, dat is waar Zodi Innovations als webdesign bedrijf elke dag naar streeft. Bovendien zult u versteld staan van onze professionele ontwerpen, die aangepast worden tot de klant volledig overtuigd is van zijn digitaal visitekaartje.

 

 

Een professioneel uithangbord dat bezoekers aanzet tot conversie of een site waar bezoekers snel de informatie vinden waar ze naar zochten. Onze reputatie als professioneel webdesigner wordt ook benadrukt door het gemak en de gebruiksvriendelijkheid waarmee de klant zelf zijn site kan beheren.

Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij begeleiden u graag in de juiste keuze naar de website die de uitstraling van uw bedrijf optimaal weerspiegelt.

Duidelijke structuur & design op maat

De online consument van vandaag heeft niet veel geduld: hij wil meteen een antwoord krijgen op zijn vraag, of een oplossing voor zijn probleem. Met één muisklik kunt u hem (voorgoed) kwijt zijn.

Daarom is het heel belangrijk dat uw website er niet alleen goed en professioneel uitziet, maar ook duidelijk en logisch gestructureerd is zodat de bezoeker er zich meteen thuis voelt. De basis van een goede website is dan ook een transparante structuur, die ik combineer met een cleane, professionele look.

Ook achter de schermen moet het plaatje kloppen. Door heel gericht te coderen en zowel content als structuur te optimaliseren voor SEO, zorg ik er voor dat uw website snel en efficiënt werkt, en dat hij vlot door de verschillende zoekmachines wordt opgepikt.

Het resultaat is een moderne, responsive website die perfect werkt op elk device, zo vinden bezoekers niet alleen snel je website, ze blijven er ook.

Responsief

Met een krachtig beheersysteem

Een goede website is nooit helemaal af. De content en structuur moeten leven, zodat de zoekmachines geïnteresseerd blijven. Regelmatige updates zijn dan ook heel belangrijk. Om te garanderen dat u dat zonder enig probleem eigenhandig kunt doen, voorzien wij een heel gebruiksvriendelijk CMS waarmee u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doorvoeren.

Een nieuwsbericht plaatsen? Uw dienstenaanbod uitbreiden? Een foto uploaden? Uw bestaande teksten opfrissen? Met ons CMS (Content Management System), past u in géén tijd uw webcontent aan. Met als directe gevolg meer terugkerende bezoekers en een hogere positie in de zoekmachines.