Vereenvoudig simpele en complexe manuele taken door deze te digitaliseren in een web interface

Het begrip webapplicatie of web based software is de verzamelnaam voor allerhande toepassingen en programma’s actief op een webserver en toegankelijk via een webbrowser.

De gegevens worden online bijgehouden en de applicatie is op elk toestel toegankelijk. Als gebruiker van een web applicatie hoeft u dus geen specifieke software te installeren op uw computer, maar kan u via een webbrowser rechtstreeks van het softwareprogramma gebruik maken, deze is bovendien eenvoudig te integreren in uw website.

Web based software

Bent u op zoek naar webapplicaties / web database software om efficiënter te werken? U hebt al gezocht naar een standaard pakket maar dit blijkt niet voorhanden te zijn?

Gelukkig kan u dan bij Zodi Innovations terecht voor web based software op maat voor de optimalisatie van (een deel van) het operationeel proces van uw onderneming.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ordersysteem, systeem voor documentbeheer, een portaal voor het beschikbaar stellen van bestanden voor klanten en/of leveranciers, een facturatietool, een ledenadministratie, een tool voor het invullen en genereren van documenten enzovoort.

Webbrowser

Via uw webbrowser hebt u als bedrijf toegang tot de web based software applicaties die Zod Innovations voor u ontwikkelt. Alles wat u nodig hebt is een computer die verbonden is met het internet, een webbrowser, een gebruikersnaam en een paswoord en u kan vanop eender welke locatie terecht in het systeem.

Verhoog de productiviteit van uw bedrijf

Een dergelijke webapplicatie verhoogt de productiviteit van uw bedrijf aanzienlijk. In een wereld waar flexibiliteit almaar aan belang wint, is het een groot voordeel dat uw werknemers de klok rond alle nodige informatie ter beschikking hebben, of ze nu op het bedrijf zelf aan het werk zijn of op een externe locatie.

Op elk toestel toegankelijk

Het begrip webapplicatie of web based software is de verzamelnaam voor allerhande toepassingen en programma’s actief op eenwebserver en toegankelijk via een webbrowser.

De gegevens worden online bijgehouden en de applicatie is op elk toestel toegankelijk. Als gebruiker van een webapplicatie hoeft u dus geen specifieke software te installeren op uw computer, maar kan u via een webbrowser rechtstreeks van het softwareprogramma gebruik maken, deze is bovendien eenvoudig te integreren in uw website.