Portfolio

WordPress Toolkit 4.1 Update

We zijn verheugd om de openbare beschikbaarheid van WordPress Toolkit 4.1 aan te kondigen . Vanwege de grote hoeveelheid veranderingen onder de motorkap hadden we meer tijd nodig om ervoor te zorgen dat alles werkte. Er komen echter goede dingen naar diegenen die wachten, want hier is het nu! Met de Remote WordPress Management Plug-in , Website Quarantine en nog veel meer geweldige verbeteringen.

Beheer op afstand voor plug-in WordPress Toolkit

Laten we beginnen met de grootste verandering die is geïntroduceerd in WordPress Toolkit 4.1 : de plug-in Remote WordPress Management . De plug-in maakt deel uit van de algemene functie voor extern beheer , die nog steeds beschikbaar is als bètafunctie .

Veel klanten vertelden ons dat ze de functie Remote Management niet konden gebruiken omdat ze geen SSH-toegang tot de externe server hebben. De enige andere (redelijke) manier om externe WordPress-sites op dergelijke servers te verbinden was om een ​​WordPress-plug-in te gebruiken.

Nadat u toegangsreferenties hebt verstrekt aan de externe WordPress-site, maakt WordPress Toolkit hiermee verbinding en installeert de plug-in. De Toolkit kan vervolgens de site beheren naar de volledige omvang van de mogelijkheden die de Remote Management-functionaliteit biedt.


In zeldzame gevallen waarin WordPress Toolkit om wat voor reden dan ook geen verbinding kan maken met uw site en de plug-in kan installeren, is er een oplossing die rechtstreeks in de interface wordt aangeboden:

Kortom, u moet de plug-in downloaden en handmatig in WordPress installeren. Kopieer vervolgens de verbindingsgegevens en plak deze in het verbindingsvenster in WordPress Toolkit.

Om de impact op hosters te minimaliseren, is de mogelijkheid om de plug-in te gebruiken beperkt tot serverbeheerders. De plug-in verlaat Beta zodra de hele functie voor extern beheer de bèta verlaat . Nu we het daarover hebben, hebben we een aantal verbeteringen aangebracht aan de functionaliteit voor extern beheer op basis van interne tests en feedback van gebruikers.

WordPress websit Quatantine

We zijn vaak een situatie tegengekomen waarbij het scannen van de server naar WordPress-sites ervoor zorgde dat de WordPress Toolkit niet meer reageerde. Na wat spitten vonden we dat, meestal, malware-infectie op een of meer WordPress-sites op de server dit probleem veroorzaakt. Hierdoor had WordPress Toolkit geen toegang tot bepaalde belangrijke bestanden. Het was dus gedoemd om eeuwig op bestanden te wachten, zonder op commando’s te reageren.

Om dit probleem aan te pakken hebben we een redelijke time-out toegevoegd voor bepaalde WordPress Toolkit-bewerkingen. De verdachte WordPress-websites die WordPress Toolkit vindt, gaan nu naar de quarantainemodus . Vervolgens gaat WordPress Toolkit verder met het werken met de rest van de websites. Deze oplossing moet ook verschillende gerapporteerde problemen aanpakken met externe servers die dergelijke websites hosten.

Site Health Check-ondersteuning voor WordPress 5.2

WordPress 5.2 heeft een nieuwe functie geïntroduceerd genaamd Site Health Check . Met deze functie kunnen website-eigenaren nuttige informatie krijgen over de gezondheid van hun website. Helaas kwamen we erachter dat WordPress Toolkit niet goed werkte met WordPress-updates.

Dit was niet gemakkelijk op te lossen, maar gelukkig vonden onze topingenieurs een goede oplossing. Het constante in wp-config.php-bestand bevat nu de actuele status van automatische updates van WordPress. De healthcheck wordt dus niet geactiveerd – tenzij u alle automatische updates handmatig uitschakelt. WordPress Toolkit zal echter nog steeds omgaan met de updates en u kunt meldingen ontvangen en Smart Updates gebruiken als voorheen.

Verbeteringen, fixes en aankomende releases van WordPress Toolkit

WordPress Toolkit biedt nu meer informatie over kapotte websites om gebruikers te helpen de website te identificeren en het probleem op te lossen. U kunt nu het exacte pad vinden waar de kapotte bestanden zich bevinden.

Een andere opmerkelijke verbetering had te maken met de functionaliteit voor klonen en kopiëren van gegevens . Deze bewerkingen kunnen nu absolute paden in de WordPress-database afhandelen.


DDoS Techieken die u moet kennen

Als een restaurant opeens miljoenen mensen te zien krijgt, kan het natuurlijk niet tegemoetkomen aan zijn klanten. Hetzelfde met het runnen van een website. Een lawine van verkeer blokkeert uw klanten van toegang tot uw online service omdat de server het moeilijk heeft. Vandaar dat uw site tot een crawl vertraagt, waardoor deze niet functioneert zoals zou moeten. Dit is eigenlijk wat er gebeurt met een Distributed Denial Of Service (DDoS) -aanval. Zonder Server DDoS Protection hebben uw bezoekers geen toegang tot de informatie en commerciële services die u verstrekt. Of ze kunnen problemen ondervinden met de functionaliteit van uw website.

Gewetenloze concurrenten en kwaadwillende delinquenten lanceren de hele tijd DDoS-aanvallen. DDoS-aanvallen zijn enorm populair bij hackers. Omdat ze een goedkope maar effectieve manier zijn om het werk van online services te verstoren en ze vaak ongestraft blijven. Dus, je vraagt ​​je misschien af, wat is de beste server DDoS-beveiliging voor jou?

Wat is DDoS-bescherming

DDoS-aanvallen zijn er in alle soorten met strategieën zoals aanvallen op volume, protocol en applicatielagen. Dit betekent dat uw DDoS-beperkingssoftware veelzijdig genoeg moet zijn om alles te kunnen verwerken dat ermee wordt geworpen.

Op volume gebaseerde en protocolaanvallen zijn als een tsunami die probeert om uw serverbronnen en -netwerk onder water te zetten. In dat geval filtert de server DDoS-beveiliging onwettige verbindingen van het verkeer.

We bieden de beste DDoS-bescherming met een service van topkwaliteit. Onze server DDoS-beveiliging kan de meest voorkomende aanvalstypen aan, waaronder:

 • UDP Flood
 • SYN Flood
 • SYN-ACK Flood
 • ICMP Flood
 • DNS-reflectie Overstroming
 • Fake Sessions
 • Synoniem IP
 • Misused Application Attack

DDoS-aanvallen kunnen dodelijk zijn voor uw bedrijf. Dus kies de beste DDoS-serverbescherming, zoals de onze, om alle vormen van DDoS-aanvallen te blokkeren.

Software die DDoS aanvallen detecteert en analyseert

DDoS-aanvallen kunnen zeer geavanceerd zijn en het is niet altijd duidelijk wanneer een aanval plaatsvindt. Maar de beste DDoS-beveiliging kan een aanval onmiddellijk herkennen en verwerken. Bovendien kan dergelijke software ook een detective zijn, waarbij de aanval wordt geanalyseerd om de gebruikte methode te onthullen.

Het verkeer wordt continu gefilterd door de DDoS-beveiligingsapparatuur. Daarom krijg je meteen bescherming wanneer een aanval begint. Ze detecteren en voorkomen DDoS-aanvallen in 90 seconden of minder. Ideaal voor jou, want hoe sneller je een aanval opvangt, hoe veiliger je gegevens zijn.

Zonder de beste DDoS-beveiliging kan uw server dagenlang niet werken. En elk bedrijf kan worden aangevallen, dus iedereen heeft bescherming nodig.

Server DDoS-bescherming – uw softwareparaplu

Terwijl technologie verder gaat, worden DDoS-aanvallen geavanceerder en dus moeilijker te herkennen. Maar de beste server-DDoS-beveiliging wordt voortdurend bijgewerkt, omdat er nieuwe informatie over hoe aanvallen evolueren aan het licht komt. Zodi Innovations streeft ernaar om altijd een stap voor te blijven, zodat onze software elke DDoS-aanval op uw website kan terugdraaien.

De beste DDoS-beveiliging dekt u tegen alle aanvallen

DDoS-aanvallen gebeuren niet alleen bij grote bedrijven en overheden, die je ook in de krantenkoppen ziet. In feite gebeurt 90% van de DDoS-aanvallen met veel kleinere spelers. Dus de schade die ze aanrichten is net zo belangrijk.

Zonder DDoS-beveiliging op de server zou uw website bijvoorbeeld slechts 50 bot-aanvallen kunnen krijgen. Dat klinkt niet veel. Uw server zal niet crashen en u weet misschien niet dat er een probleem is. Maar de laadtijd van uw pagina’s kan net genoeg dalen om uw klanten te irriteren. Klanten die vervolgens naar de websites van uw concurrenten gaan kijken, wat betekent dat u geld verliest.

De beste DDoS-bescherming kan u beschermen tegen een overstroming van 1 Gbps tot 40 Gbps. Dus, als je een huidige serviceprovider hebt, wees dan voorzichtig en kijk of ze dit kunnen doen.

De beste DDoS-bescherming – Hoe we werken

 • Alle binnenkomend websiteverkeer passeert via een gedistribueerd netwerk van filterknopen. We analyseren het verkeer in realtime en controleren meerdere kenmerken.
 • We hebben wiskundige algoritmen ontwikkeld om geautomatiseerd verkeer te filteren op de vragen van echte gebruikers. Vervolgens classificeren we verzoeken als legitiem (echte gebruiker) of illegitiem (bot).
 • We verdelen verkeer van een enkel IP-adres (mobiel of draadloos internet, provider met NAT, openbare WiFi).
 • We inspecteren verdachte bezoekers ook discreet en baseren onze aanpak op gedragsanalyse.
 • Actieve botbescherming blokkeert onmiddellijk kwaadaardig verkeer in minder dan 50 ms, bij het detecteren van een DDoS-aanval of tijdens een geautomatiseerde scanbedreiging.
 • Onze server DDoS-bescherming stelt goedbedoelende gebruikers in staat te genieten van de functionaliteit en diensten van de website – zonder onderbreking.Dierenartsen Kim en Greet

Zonet werd de nieuwe website van Dierenartsen Kim en Greet gelanceerd. De website is te bezichtigen op https://www.dierenartsenkimengreet.be.

Dit zal niet het laatste project zijn. Na het opleveren van de website zijn we van start gegaan met de ontwikkeling van een online afspraken applicatie. Hierbij krijgen patiënten de mogelijkheid om hun consultatie online aan te vragen. Wanneer dit project zal afgewerkt worden, vindt u een uitgebreide uitleg op onze portfolio.


Ledenadministratie SAAS

Vandaag kunnen we met trots ons nieuw software as a service platform voorstellen, dit platform is specifiek ontwikkeld om de ledenadministratie van hondenscholen te digitaliseren en te automatiseren. Het project kan gevonden worden op www.ledenadmin.be.

Het grote pluspunt aan de software as a service oplossing is dat u altijd de laatste updates en security patches ontvangt op uw platform. Ook worden er nog dagdagelijks nieuwe functies ontwikkelt waarvoor u gebruik kan maken zonder hiervoor te hoeven bijbetalen.

We hebben zaken als het vernieuwen van lidgelden, herinneringsmails, online betalingen, aangeven van leden bij NVBK allemaal gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Maar uiteraard is dit niet het enige dat ons ledenadmin platform kan.

Bent u geïnteresseerd in het dit platform, kijk dan even rond op www.ledenadmin.be en vraag eventueel een vrijblijvende demo aan!


Monsieur Gustave vzw – FluOH

Monsieur Gustave vzw nam contact op met ons met de vraag of we voor hen een website konden maken.

Monsieur Gustave heeft een toekomst voor ogen met enkel nog lege asielen.

Een toekomst waarin geen enkel huisdier een leven meer moet leiden achtergelaten en eenzaam in een hok, waardoor er niet kan worden voldaan aan natuurlijke behoeften. Behoeften zoals de nood aan sociaal contact, een veilige, stressvrije omgeving, fysieke en mentale uitdaging en een liefdevolle thuis. Net datgene waar ook wij nood aan hebben. Waar elke sociale diersoort nood aan heeft.

URL: https://www.monsieurgustave.be/


Digitalisering agility secretariaat – Vlaamse Federatie Hondensport

Voor de Vlaamse Federatie Hondensport vzw is een digitale applicatie ontwikkeld die het gehele wedstrijd gebeuren van de agility discipline digitaliseert en geautomatiseerd. Vroeger kwam er een gehele administratie kijken bij het organiseren van een wedstrijd.

 • Je had 1 persoon nodig die alle uitslagen opschreef op een papiertje.
 • Dit papiertje werd afgegeven aan de persoon die het secretariaat doet op de dag van de wedstrijd.
 • Een kopie van dit papiertje werd in een emmer gestoken, tussen al de andere papiertjes.
 • Na afloop van de wedstrijd moesten al deze uitslagen omgezet worden naar pdf en naar de webmaster doorgegeven worden.
 • De webmaster plaatste deze uitslag op zijn beurt op de website.
 • Nadien hielt de persoon van het agility secretariaat een aparte excel lijst bij, waarin hij de punten telkens toevoegde voor de berekening van de supercup.

Dit volledige administratieve proces hebben we kunnen digitaliseren en automatiseren.

Als eerste hebben we ervoor gezorgd dat er 1 persoon van het wedstrijdpersoneel kan verdwijnen. Het is namelijk wat zot dat er iemand alles op een papiertje schrijft en dat er nadien iemand alles zomaar dient over te schrijven. Ten eerste is dit niet alleen saai om te doen, hierbij komt dan ook nog eens dat je niet kan genieten van de wedstrijd zelf.

Hierdoor hebben wij een applicatie ontwikkeld dat al deze problemen oplost. De persoon die de uitslagen vroeger op een papiertje schrijft, duid dit nu onmiddellijk aan op een tablet, in de applicatie. De volledige berekening van de uitslagen zit ook verwerkt in deze applicatie. Het enige dat de federatie nog moet meenemen naar de wedstrijd is de tablet. Zo moet er niet meer gesleurd worden met een computer, printer, aankoop van inktpatronen, aankoop van papier, …

In samenspraak met de Vlaamse Federatie Hondensport vzw, zijn we net weer dat stapje verder gegaan. Zo hebben we het volledige administratie proces dat zich voordoet na afloop van de wedstrijd, door de mensen achter de schermen kunnen automatiseren. Wanneer de wedstrijd afgelopen is drukt de personen die ringmeester was op de knop opslaan en worden de uitslagen naar de online databank gestuurd. Vanaf dat dit gebeurd is staat de uitslag onmiddellijk gepubliceerd op de website en kan deze gewoon afgelezen worden op de tablet, op de dag van de wedstrijd. Doordat deze uitslagen naar de punten module worden gestuurd van de vlaamse federatie hondensport, kunnen deze uitslagen dus ook automatisch worden toegevoegd aan de supercup, zodat dit ook niet meer moet bijgehouden worden in apart excel bestanden.

Door het digitaliseren van het wedstrijd secretariaat kregen de spelers uiteraard geen handgeschreven papiertjes meer. We zagen ook enkele problemen bij het papieren systeem:

 1. Als het regende is je papiertje eigenlijk niets meer waard, want dan is het onleesbaar geworden.
 2. Niet iedereen komt zijn/haar papiertje uit de emmer halen, hierdoor sta je soms enkele minuten te zoeken totdat je jouw puntenblad gevonden hebt.
 3. De speler zijn uitslag zit ook niet altijd onmiddellijk in de emmer, waardoor je soms aan het zoeken was naar je puntenblad dat er nog niet was.
 4. Tot slot had je ook spelers die het verkeerde puntenblad meenamen, waardoor de speler waartoe het puntenblad behoorde zijn punten dus niet kan bekijken.

We moesten de spelers om een efficiëntere manier kunnen benaderen. Hierbij moesten we rekening houden met 2 zaken. Enerzijds met het niet belasten van het wedstrijdpersoneel en anderzijds het eenvoudiger ter beschikking stellen van de uitslagen aan de correcte personen. Hierbij hebben we besloten om de uitslagen door te sturen per SMS aan de spelers. Wanneer een speler dus gelopen heeft, heeft de ringmeester al zijn/haar fouten genoteerd op de tablet. Wanneer de speler dan het terrein verlaat, krijgt hij onmiddellijk zijn uitslag van dat parcours doorgestuurd per SMS, wat dus veel efficiënter is.

Deze applicatie staat gepubliceerd in de play store


Ledenadministratie Vlaamse Federatie Hondensport

Voor de Vlaamse Federatie Hondensport is er een ledenadministratie ontwikkeld in de vorm van een web applicatie.

Deze zit volledig geïntegreerd met de inschrijvingstool die ook door Zodi Innovations is ontwikkeld. Hierdoor kan de federatie op elk moment controleren opdat de leden wel lid zijn van de federatie en dus ook verzekerd zijn. Door deze integratie worden er ook weer veel processen vereenvoudigd en geautomatiseerd.

De ledenadministratie is als extra module ontwikkeld achter het back-end systeem van de inschrijvingstool. Op deze manier staan er geen verschillende tools door elkaar, maar staan deze gecentraliseerd op 1 locatie. Wat het werk voor zowel de federatie als de aangesloten clubs overzichtelijker en eenvoudiger maakt.

Website: https://cp.hondensportvfh.be


Ledenadministratie

Voor de organisatie Ter Dries Sport is er een ledenadministratie ontwikkeld die volledig voldoet aan hun vereisten.

Deze ledenadministratie werkt volledig autonoom en automatiseert alle taken die in het verleden telkens handmatig werden uitgevoerd.

Ook werden er extra modules ontwikkeld op vraag van deze organisatie.

 • Printen van Dymo labels
 • Verzenden van nieuwsbrieven

 

De ledenadministratie is te bewonderen op https://ledenadmin.terdries.be